Fiskefilet med pommes frites

I programmet Løvens hule, som netop har afsluttet fjerde sæson på DR1, vender de fem dommere op og ned på danske iværksætteres tilværelser, når de investerer i deres drømmeprojekter. Det er...

Anne Hjernø Vægttab

Anne Hjernøe er, som hun er, når hun hænger ud med junglehøns eller laver tv uden makeup, men da kroppen blev for træg og tung, måtte der forandring til – og nu er hun i mål med vægttab, ny bog og fuld fart på. Den første tid – Jeg voksede op i en kernefamilie i Højbjerg ved Aarhus. Min søster og jeg kom i en privatskole, hvor der gik pæne børn i mærketøj, og der var ikke noget i vores baggrund, der afveg fra deres, men der ulmede et lille oprør. Håret blev barberet i siderne, og tøjet købte jeg i genbrugsbutikker. På den måde lignede jeg en stor del af dem, der er unge i dag, men på min skole tilhørte jeg en lillebitte minoritet, hvor også min søster var medlem. Hvorfor det var sådan, ved jeg ikke. – Hellig ild rammer tilfældigt, og vi havde altså bare et behov for at køre i modsat retning af de andre. Vores forældre bar over med os, selvom min mors ansigtsudtryk blev lidt træt, når hun så mig finde trimmeren frem for at vedligeholde den delvist kronragede frisure. Tiden lige nu – Det er en sindssygt travl periode lige nu.

Tv-kok Anne Hjernøe om sygdom og vægttab - ALT.dk

Og rystet af en bombe i Israel. (Foto: Thomas Laursen) Vi møder den glade jyske dreng midt i København en lun sommeraften. Sommerferiestemningen har lagt sig over hovedstaden, og der er langt til den kaotiske stemning, der herskede i den lille israelske havneby. To døde – Der var to, der døde. Vi stod meget tæt på, da den bliver rykket i stykker. Hvis vi havde været der, havde jeg muligvis fået mere end bare skrammer, siger Agger og bliver eftertænksom: – Det eneste, vi tænker, er, at her skal vi ikke være længere. Vi vil gerne ud, hvis der er en bombe mere. – Da vi kørte videre, orienterede vi vores familier om det. At hvis de hørte noget om en bombe i Haifa, så var vi okay. – Det er et billede på, at det er et land, som har nogle andre vilkår, end vi har. Jeg ringede til min søn og talte med ham, siger Agger. I programmerne "Anne og Anders i Mellemøsten" besøger duoen lande som Jordan, Libanon, Oman og Israel, og de vil gerne vise seerne andre sider af den region, de fleste mest hører om i forbindelse med væbnede konflikter eller decideret krig.

(Foto: Thomas Laursen) – Det er jo ikke et ægteskab, men et livsvidneprojekt, hvor vi har kigget på hinanden. Vi er jo enige om, at fordi vi ikke er skuespillere, så er vi nødt til at være relativt reelle. Der skulle ikke være nogen forskel på dem, vi er på skærmen og privat. Anders Agger har fundet sammen med ekskonen Agger er ung med de unge og går gerne rundt i hovedstaden med en mulepose over skulderen som en ægte hipster. (Foto: Thomas Laursen) – Det, vi siger til hinanden i fjernsynet, det ville vi også sige uden for fjernsynet. Måden vi rykker hinanden rundt på, er også sådan vi gør uden for fjernsynet, siger Agger. Duoen har faktisk rejst sammen i hele ni år – og derfor bliver de også nogle gange pressede – men efterhånden kender de hinanden så godt, at det ikke bliver et problem. Og de små konflikter holder de for sig selv. Anders Agger om X Factor: Stop det nu, og find på noget nyt! – Vi ved godt, at vi bliver presset nogle gange. Vi holder det indforståede uden for skærmen, for det er meningen, at det skal være nogle programmer, hvor alle seere føler sig velkomne, siger Anders Agger til SE og HØR.

Foto: Jesper Voldgaard. Den bedste tid på dagen – Morgenerne er mit yndlingstidspunkt. Både på travle og stille dage. Tre gange om ugen tager jeg i træningscentret tidligt og giver den gas med en personlig træner. Det er dyrt, men endnu dyrere at lade være, for pengene er en investering i et længere arbejdsliv. Da jeg var 20 kilo tungere, havde jeg ondt alle vegne og var så smadret om aftenen, at jeg bare lå på sofaen. – Når man ikke er fyldt 50 endnu, er det en alt for stejlt nedadgående kurve, så jeg sagde: "Fandme nej; nu tager du dig sammen Anne. " Afsted til træning og så skete der det, at jeg blev helt vild med det. Motion sparker gang i endorfinerne, og det giver energi og glæde. En perfekt måde at starte dagen på. Den bedste tid på året – Hver årstid har sin egen charme, men skal jeg vælge en, må det blive sommer. Når vi åbner op til haven og lever en stor del af livet udendørs, er det som om, universet bliver tusind gange større. Og livet bliver nemmere. Man skal bare have en hurtig sommerkjole på, og når der skal mad på bordet, er der et hav af lækre råvarer, der nærmest ikke kræver nogen tilberedning.

Vægttab hypnose

Foråret gik med at lave nye programmer sammen med Anders Agger. Vi rejste rundt i Mellemøsten, og mens jeg sad i Israel sammen med tv-holdet, udkom min bog Stærk, let og mæt. Bogen handler om, hvordan jeg har tabt mig 20 kilo med nogle enkle kostomlægninger og motion. I processen var det aldrig min hensigt at skrive om det, men mange tv-seerne lagde mærke til, at der var sket en forandring med mig, og jeg fik så mange spørgsmål, at det gav mening at besvare dem i en bog. LÆS OGSÅ: Ann Eleonora Jørgensen blev ramt af mystisk sygdom som 25-årig: "Jeg vil leve maksimalt" – Idéen har vist sig at være helt rigtig, for hold op, hvor er den blevet taget godt imod. Tematisk handler det om sundhed og ikke slankekur. Jeg hader ordet og begrebet, for hvis der er noget, der ikke er godt for kroppen, så er det tåbelige kure, hvor man bliver sat i udsigt at tabe fem kilo på en uge ved at spise is. Helt ærligt! Min bog er ikke en kur, men en guide til en livsstil, hvor man får masser af god mad, dyrker motion og holder kroppen sund og stærk.

Vægttab

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR ved at klikke her.

  1. Anders agger henne kirkeby kro en
  2. Hvide hørbukser mænd
  3. Vægttab
  4. Vægttab hypnose
  5. Tv-kok Anne Hjernøe om sygdom og vægttab - ALT.dk
  6. Lagen til barnevogn
  7. Brunch toldboden københavn
  8. Tandlægerne i Viby Viby Sjælland 4130, Tandlæge
  9. Hvor mange film har netflix
  10. Hvor lang er tarmen

Sommerferiestemningen har lagt sig over hovedstaden, og der er langt til den kaotiske stemning, der herskede i den lille israelske havneby. To døde – Der var to, der døde. Vi stod meget tæt på, da den bliver rykket i stykker. Hvis vi havde været der, havde jeg muligvis fået mere end bare skrammer, siger Agger og bliver eftertænksom: – Det eneste, vi tænker, er, at her skal vi ikke være længere. Vi vil gerne ud, hvis der er en bombe mere. Læs også Anders Agger hitter i Mellemøsten – Da vi kørte videre, orienterede vi vores familier om det. At hvis de hørte noget om en bombe i Haifa, så var vi okay. – Det er et billede på, at det er et land, som har nogle andre vilkår, end vi har. Jeg ringede til min søn og talte med ham, siger Agger. I programmerne "Anne og Anders i Mellemøsten" besøger duoen lande som Jordan, Libanon, Oman og Israel, og de vil gerne vise seerne andre sider af den region, de fleste mest hører om i forbindelse med væbnede konflikter eller decideret krig. Agger sammen med tv-makkeren, kokken Anne Hjernø, 50, i Jerusalem.

Anders Agger rystet af bombe: Det var tæt på

(Foto: DR) Det lykkedes, men religion lægger et slør over udsendelserne. Ikke mindst fordi Aggers rejsemakker, Anne Hjernø, 50, ikke bare finder sig i forskelsbehandling. Feminist – Anne er feminist. Hun bliver generelt provokeret af tro, af imamer og generelle påbud. Der var flere gange, hvor hun himlede med øjnene. Hvorfor må jeg ikke gøre sådan her? Hvorfor må jeg ikke komme ind her? Men der var også moskeer, hvor hun godt måtte være. Det var ikke sådan, at der var oprør i hende, men jeg kunne mærke, at hun blev udfordret. Anne Hjernøes vilde vægttab: Smed 20 kilo Hun havde lyst til at gå hen og rykke hovederne af nogle og sige: "Hey, hvad er forskellen på at være mand og kvinde i det her univers? " fortæller Agger. Ni år sammen Tv-parløbet med Anne Hjernø er blevet en succes på DR. Opskriften har ifølge Agger været at opføre sig naturligt på tv og ikke være bange for at at bruge sig selv personligt i programmerne. Selv om Anders Agger er 54 år, går han stadig klædt som en glad gadedreng.

DR-stjernerne fik terrorfrygten at føle, da de optog helt nye afsnit af "Anne og Anders i Mellemøsten". SE og HØR mødte den populære dokumentarist Anders Agger. Anders Agger er vant til at rejse rundt i hele verden og møde andre kulturer med et åbent sind. Men da han optog den nye DR -serie "Anne og Anders i Mellemøsten", blev han alligevel rystet godt og grundigt. - I Israel var vi tæt på en bilbombe. 250-300 meter fra. Vi hørte den! - Vi var i Haifa. Det var ikke et palæstinensisk/jødisk opgør, men vi får lige et glimt af det der med at leve i et land, hvor man kan risikere, at en bus rykker benene over på folk. - Så der var nogle minutter, hvor vi tænkte: Er der en bilbombe mere? Vi vidste ikke, at det ikke var terror. Der var pænt meget panik på, fortæller Anders Agger, 54, til SE og HØR nogle måneder efter. Artiklen fortsætter under billedet... Da Agger optog de nye programmer i Mellemøsten, blev han udfordret. Og rystet af en bombe i Israel. (Foto: Thomas Laursen) Vi møder den glade jyske dreng midt i København en lun sommeraften.

Anne Hjernøe Født 16. marts 1969 (51 år) Uddannelse og virke Beskæftigelse Journalist, kogebogsforfatter Information med symbolet hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds. [ redigér på Wikidata] Anne Hjernøe (født 16. marts 1969) er uddannet indenfor socialpædagogik, journalistik, medier, kommunikation og formidling. Hun arbejder som kogebogs forfatter, tv-kok og fødevareudvikler, samt som konsulent indenfor fødevarebranchen. Anne Hjernøe holder også foredrag, workshops og peptalk om gastronomi, tv-produktion, sundhed, vægttab mv. Privat er hun gift med Jens Folmer Jepsen, med hvem hun har datteren Camille Hjernøe Jepsen. Eksterne henvisninger [ redigér | redigér wikikode] Websted Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Police force legetøj, 2020