Fiskefilet med pommes frites

I programmet Løvens hule, som netop har afsluttet fjerde sæson på DR1, vender de fem dommere op og ned på danske iværksætteres tilværelser, når de investerer i deres drømmeprojekter. Det er...

Comwell Sport Rebild Bakker Skørping Danmark

  1. Comwell sport rebild bakker rebildvej 36 9520 skørping danmark
  2. Comwell Rebild Bakker, Skørping – opdaterede priser for 2020

Comwell Rebild Bakker ligger midt i et af Danmarks mest fantastiske naturområder. Dette giver helt unikke muligheder for en aktiv ferie, du ikke finder mange andre steder i Danmark. Kør mountainbike på de fedeste singletracks, løb i den smukkeste natur, svøm i åben sø eller kombiner og tilrettelæg din egen triathlon. Du kan også vandre i bakkerne eller blot gå en stille aftentur og nyde naturen. Mulighederne er mange og for enhver smag. Oplev et af de bedste mountainbike terræner i Danmark. Rold Skov er et mountainbike-mekka for MTB-ryttere, og her finder du forskellige sværhedsgrader og distancer i et meget varieret terræn. "Den Store Rold Skov Rute" er en del af "de 10 spir" i Danmark, som er 10 særligt udvalgte ruter, som alle er offentligt tilgængelige. Læs mere Rebild Bakker og Rold Skov er oplagt til løbetræning eller blot en god vandretur i den smukke natur. Prøv et orienteringsløb alene eller sammen med venner og familie. På alle Comwell-hoteller finder du særlige løberuter, som du kan benytte via den gratis app, RunGo.

Comwell sport rebild bakker rebildvej 36 9520 skørping danmark

Hvad er den nærmeste lufthavn? Overnatningssted ligger 30 km fra Flyvestation Aalborg lufthavn. Kan jeg spise morgenmad på stedet? Ja, du kan få en morgenmadsbuffet på hotellet. Tilbyder overnatningssted faciliteter for forretningsrejsende? Ja, hotellet tilbyder en video-projektor, et business-center og et konferencelokale. Hvad er det tidligst og det senest tid, jeg kan tjekke ind? Du kan tjekke ind fra 15:00 til 23:59 på din ankomstdag. Hvad er det tidligst og det senest tid, jeg kan tjekke ud? Du kan tjekke ud indtil 11:00. Tilbyder overnatningssted faciliteter til gæster med børn? Ja, gæsterne kan drage fordel af børnemåltider, en særlig menu og et legerum. Hvor langt er der fra overnatningsstedet til centrum? Byens centrum ligger 3 km fra hotellet. Hvordan kan jeg tilbringe min fritid på stedet? Du kan benytte en solterrasse, et picnicområde og en golfbane som tilbydes på hotellet. Kan jeg spise frokost eller middag i nærheden? Ja, du kan nyde din frokost eller middag på Roverstuen og Restaurant Rebild Hus, som ligger omkring 150 meter fra hotellet.

Hvor meget koster det at bo her? Priserne starter ved 149€. Hvilke værelsestyper er tilgængelige her? Sådanne værelsestyper som et dobbeltværelse er tilgængelige på stedet. Hvilke spa-faciliteter tilbyder overnatningssted? Overnatningssted har dampbade og et damprum til gæsternes nydelse. Hvilke sportsaktiviteter kan jeg deltage i på stedet? Du kan prøve sådanne aktiviteter som kanosejlads, vandreture og cykling.

Hvis du bor i området kan du få et medlemsskab, gå i fitnesscenteret, eller tage en dukkert i poolen. Du kan få følgende medlemskaber: 6 måneders kort kr. 1. 200 3 måneders kort kr. 750 1 måneds kort kr. 375 10-turs kort* kr. 375 Dagsbillet kr. 75 *10-turskort: 1 klip pr. aktivitet pr. person Lån/leje af cykler samt guidede MTB-ture er ikke inkl. i medlemsskabet. Vi gør opmærksom på at aldersgrænsen for medlemsskab er 15 år.

Comwell Rebild Bakker Her kan du tage på ferie i naturskønne omgivelser med vennerne, familien eller kollegerne. Efter en dag i den smukke natur kan du slappe af i poolen, få en drink i baren eller spise en dejlig middag i restauranten. Comwell Rebild Bakker er et 4-stjernet hotel med optimale faciliteter til alt fra kurser, konferencer, teambuilding, kick-offs, receptioner, firmafester og andre store events til private weekend- og ferieophold, hvor naturen og det gode liv er i centrum. Overnattende gæster indkvarteres i 151 komfortable dobbeltværelser med egen altan eller terrasse. Lige udenfor hotellet indbyder den unikke natur til aktiviteter, vandreture og frokost i det fri. Her findes løbe-, vandre-, cykel- og mountainbikeruter af enhver karakter og i St. Økssø kan der svømmes - du bestemmer selv, hvor meget du vil udfordres. Der er også mulighed for at tage et spil tennis eller prøve kræfter på multibanen. Indenfor kan du tage en dukkert i den store swimmingpool, gå i dampbad, og sauna.

Comwell Rebild Bakker, Skørping – opdaterede priser for 2020

  • Luksus flonel sengetøj
  • Plads
  • Hvad hedder sangen? - Musik - Jubii Debat

Har du brug for information omkring ankomst, ekstra opredninger og andre praktiske oplysninger, har vi samlet det hele i en overskuelig liste.

Du kan også træne i deres 2 etagers fitnesscenter. Kort sagt kan Comwell Rebild Bakker tilbyde dig et energifyldt ophold fra start til slut.

Mest populære! Ophold med middag af sæsonens råvarer 2-retters middag eller buffet sammensat af køkkenchefen Overnatning Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter Læs mere Borupgaard, Holte, Hvide Hus Aalborg, Kolding, Korsør, Køge Strand, Rebild Bakker, Roskilde, Sorø, Kongebrogaarden, Kellers Park, H. C. Andersen Odense Fra kr. 619, - pr. person i delt dobbeltværelse Optjen min. 120 Club Point (2 pers. ) Miniferie med middag af sæsonens råvarer 3 dage og 2 nætter 2 x 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef Borupgaard, Holte, Hvide Hus Aalborg, Kolding, Korsør, Køge Strand, Roskilde, Sorø, Rebild Bakker, H. 1.

Ofte stillede spørgsmål om Comwell Rebild Bakker Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Comwell Rebild Bakker? Blandt de nærliggende seværdigheder er Thingbæk Kalkminer (2, 0 km), Store Blåkilde (6, 5 km) og Cirkusmuseet i Rold (6, 9 km). Hvilke faciliteter er der på Comwell Rebild Bakker? Blandt de mere populære faciliteter er indendørs pool, gratis wi-fi og morgenmad. Hvilke muligheder for mad og drikke er der på Comwell Rebild Bakker? Gæsterne kan få morgenmad, restaurant og lounge under deres ophold. Er det muligt at parkere på Comwell Rebild Bakker? Ja, der er gratis parkering til rådighed for gæsterne. Hvilke restauranter er der i nærheden af Comwell Rebild Bakker? Blandt de bekvemt beliggende restauranter er Mosskovpavillonen, Top Karens Hus og Rold StorKro. Er der mulighed for at dyrke motion på Comwell Rebild Bakker? Ja, gæsterne har adgang til indendørs pool og fitnesscenter under deres ophold. Ligger Comwell Rebild Bakker i nærheden af byens centrum? Ja, det ligger 0, 2 km fra centrum af Rebild.

  1. Julekalender 24 øl 4
  2. Lampeudtag til 3 lamper
  3. Fri bikeshop københavn nvidia
  4. Aalborg city åbningstider december

Police force legetøj, 2020